Сваког пролећа вас подсећам на овај текст,и опет ћу !

Можда некоме буде на корист,можда неко проба ове савете себи на корист …

СЕМЕ – ЛЕКАР

Анастасија је тврдила:

Свако, посађено вашом руком семе, садржи у себи огроман обим
Васељенске информације. Овај обим се не може поредити ни по величини, ни по тачности, ни са једним вештачким. Помоћу ове информације семе зна тачно, до милионитог дела секунде, време када треба да се покрене, почне да расте, какве сокове да узима из земље, како да користи зрачења космичких тела – сунца, месеца, звезда, у шта да расте, какве плодове да доноси. Плодови су намењени обезбеђењу човековог живота. Ови плодови могу успешније и снажније од вештачких лекова, раније створених или будућих, да се боре и супротставе било ком обољењу људског организма. Али, о томе, о стању
човековом мора да зна семе, да би се у процесу свога зрења заситио плод неопходним односом супстанци за лечење одређеног човека, његових болести уколико постоје, или постоје предиспозиције за њих. Да би семе краставца, парадајза или било ког другог растиња, узгајано на парцели, имало такво обавештење, неопходно је следеће:

Пре садње узети у уста једно или неколико малених зрна, држати их у устима под језиком, не мање од девет минута. Потом их положити између два длана својих руку, подржати их тако тридесетак секунди. Међу длановима својим семење држећи, треба стајати бос на том комаду земље, на ком ће се затим одвијати садња.
Отвори дланове, и семе које лежи у твојим рукама пажљиво принеси својим уснама и издахни на семе из својих плућа ваздух. Угреј га дахом својим, и то што постоји у теби, малено семе ће упознати.
Онда је још нужно подржати отворене дланове тридесетак секунди,небеским телима семе представљајући. И семе ће установити тренутак свог изласка. Планете све ће му помоћи у томе! И за тебе ће изданцима потребну светлост даривати.

Затим, семе можеш у земљу посадити. Ни у ком случају га не треба одмах заливати, да се не би спрала пљувачка која је обавила семе, и обавештење о теби које семе у себе упија. По истеку три дана од садње,
дозвољено је заливање.
Садњу је неопходно спроводити у погодним данима за одређено поврће (то је сваком човеку већ познато по месечевом календару). Ранија садња без заливања није тако страшна, као прекасна.
Не треба спаљивати поред садница сав коров који се појавио. Треба од разних врста оставити бар по један. Коров се може подрезати…
По речима Анастасијиним, семе на овај начин упија у себе обавештење о човеку, и у току сазревања свог плода до максимума ће одабирати из Космоса и Земље неопходну енергију, управо за тог одређеног човека.
Коров сав не треба уклонити зато, што и он има своје предодређење. Један штити биљке од болести, други даје додатне информације. У време раста, треба долазити у додир са биљкама – барем једном у току њиховог сазревања. Пожељно је у време пуног месеца прилазити им и дотаћи их.

Анастасија је тврдила да су плодови, узгајани на овај начин, и употребљени човеком који их је сам неговао, кадри да га излече од апсолутно свих болести, да знатно успоравају старење организма, ослобађајући га од лоших навика, да много пута увеличавају радне способности, дајући душевни мир. Плодови ће имати најделотворнији утицај уколико се употребе најкасније три дана од брања.
Горе наведене поступке неопходно је спровести садњом разних култура. Није обавезно садити на тај начин целе леје, на пример, краставцима или парадајзом и тако даље. Довољно је да буде по неколико струкова.

Узгајани на овај начин, плодови ће се разликовати од других исте сорте, не само по укусу. Уколико се подвргну анализи, разликоваће се и по односу супстанци у њима. Односи ће бити потпуно различити.
При полагању садница обавезно је својим рукама и прстима босих ногу изгњечити земљу и пљунути у рупу. На питање, због чега ногама – Анастасија је појаснила да кроз знојење ногу из човека излазе супстанце (вероватно токсини), које садрже обавештење о болестима организма. Ту вест ће добити младице. Оне ће је пренети плодовима, који ће онда бити у стању да се боре са недаћама. Анастасија је саветовала да се с времена на време по парцели хода бос.

Какве културе је неопходно гајити?

Анастасија је одговарала:

Онолико разнородних колико постоји на већини парцела, сасвим је довољно: малине, рибизле, огрозд, краставци, парадајз, шумске јагоде, било која јабука. Веома је добро ако постоји вишња или трешња, цвеће. Количина, величина парцеле која се сади овим културама, нема неки већи значај.
Као обавезне, без којих је тешко замислити пун енергетски микроклимат, на парцели треба уврстити такво растиње као што је сунцокрет (барем један). Неизоставно треба посејати на парцели, величине један и по до два квадратна метра, житне културе – раж, пшеницу, и обавезно оставити острвце, не мање од два квадратна метра, под различитом травом. То се острвце не сме сејати вештачки, треба да буде природно. Уколико нисте сачували на својој парцели разне траве, треба донети из шуме бусен и створити такво острвце уз његову помоћ. Питао сам Анастасију има ли потребе за садњом култура, које она сматра обавезним, уколико иза ограде, недалеко од парцеле, оне већ постоје.

Добио сам следећи одговор:

Важност има не само разноврсност, већ и начин њихове садње, непосредно општење с њима, преко ког се и одвија засићивање обавештењима. Већ сам ти говорила о једном од начина садње – он је основни. Најважније је – заситити оближњи део природе вестима о себи. Само је тада лековит учинак, те ће чак и имунитет твог организма бити знатно увећан. Много више него од уобичајених плодова. У дивљој, како је ви називате, природи, а она није дивља, већ вам је просто непозната, постоји мноштво биљака, уз чију се помоћ могу излечити апсолутно све постојеће болести. Те биљке су зато и створене, али је човек изгубио, или скоро сасвим изгубио способност да их препозна.
Испричао сам Анастасији да код нас постоји много специјализованих апотека које тргују лековитим травама, има и лекара, и видара, који лече травама професионално, на шта је она одговорила:

Постоји главни лекар – твој организам. Он је одвајкада обдарен способношћу да зна, коју траву је неопходно употребити и када. Како се уопште хранити, дисати. Он је у стању да предупреди болест, пре њених спољашњих знакова. И нико други не може да замени твој организам, јер је то твој лични лекар, дат лично теби, искључиво теби, од Бога. Објашњавам ти како да му даш могућност да делује у твоју корист.

Уређени узајамни односи са скупом биља на твојој парцели лечиће те и
бринути о теби. Самостално ће поставити тачну дијагнозу, и припремити посебан,најделотворнији, управо за тебе, лек…

7 мишљења на “Сваког пролећа вас подсећам на овај текст,и опет ћу !

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.