Младен Хинић – Босоног Путевима Макадамским . Хвала за књигу .

Штошта сам заборавио у овим бесмисленим данима . Заборавио сам , не умем да кажем лепу реч Људима . Нити умем да се захвалим на доброти , па чак је све ређе и не примећујем око себе . Један од разлога је да се бојим да не умем пронаћи пригодне речи којима бих ставио печат на контакт .

Зато ово нити је похвала нити је рецензија – да не покварим нешто .

Пре свега замерио сам Хер Момчилу што ми није оставио пар реченица на зајам да опишем овај дар којим сам дариван . Јер ово и јесте дар ,поклон је некако климава реч .

Стварност није довољна за живот , рече један писац . Младен је откриће за мене од првог сусрета са његовим речима .

Човеку је дата слобода да буде оно што жели . Требало би од свог живота да прави нешто квалитетније . Ако то не уради онда тешко њему . Човек треба да буде креатор лепше стварности . Ма колико то мали , ситни покушаји били .

Ово казах да бих вам казао следеће . Године 2017. ми је била „ Фиревалкинг „ онда су ми крајем године кренули занимљиви сусрети . Јер изгледа да сам стазу прошао неопечен . Толико кавлитених сусрета за кратко време да сам се запитао зашто баш сада … или сам заслужио такве сусрете да бих се попео мало вишље , макар на прстиће подигао . Или сам пао па морају квалитетни људи да ме подижу . На памет ми није падало да ја у таквом сусрету могу нешто да дам , и дан данас у ово треће сумњам . У то време сам и почео да га пратим

Човек је пронашао начин како да нама другима улепша ове мале животе . Како је њему не знам , волео бих да му видим осмех на лицу .

Хвала ти што ме зовеш драгим пријатељем , мени то значи . Хвала и за књигу . Надам се да се нећеш овде зауставити , на само овој књизи . Ја ћу уживати а вама је препоручујем од свег срца .

3 мишљења на “Младен Хинић – Босоног Путевима Макадамским . Хвала за књигу .

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.