The Versatile Blogger Award

the-versatile-blogger-award-orbis-marketing

Добро,овако,као прво извињавам се због кашњења,око одговора.Пар дана устајем у 3 сата,пре петлова,па до касно поподне на послу,преморен јесам био да смислим ишта онако озбиљно.

Да се захвалим и овим дивним дамама што су барем на трен помислиле на  мој блог.Значи ми.

https://brlogingblog.wordpress.com/home/

https://sanjalombardo.wordpress.com

https://poezijazivi.wordpress.com

Е,сада ставили сте ме у борбу са собом,непријатну.Драже би било ми да сте ме катапултирали у Стаљинград,за време борбе са намргођеним фашистима,да хватам гранате што лете небом плавим,него овако,али шта је ту је.правила су оваква:

-Захвалио се већ јесам

-Ниминирати највише 15 блогера…е ту је проблем,видим да је већина вас већ номинована и одговорила,остаје ми,уз дужно поштовање,само један блог и још један

Sarahstory

Суза

-Поделити слику

-Написати 7 чињеница о себи.Па… хајд

1.Сељак,непрегледно необразован,у духу скроман,ташт,горд,сујетан,уобразио да неке ствари ради боље,него што ради…то и пише у мојој страници на блогу.

2.Највредније у животу што сам стекао су моји пријатељи.Један Саша,који ми је узор у доброти,иначе рођен истог дана када и мој тата.Једна Мирјана,крштена истог дана,када сам ја рођен,жена препуна врлина.Моја снаја Катарина,духовни учитељ.Једна Александра,изузетан саговорник,непрегледног знања,као војвођанска равница,и мој намргођени кум Гаја.Изузеан интелект,али мало вуче на неке друге стране…мени сасвим довољно.Све у свему изузетни људи,ако ће ме неко према пријатељима ценити,онда већ подрипкујем од среће.

3.Малопре помених,волим да пратим знакове поред пута,када год успем да их препознам.Некада залутам,некада се доведем у заблуду,али мој пут моје грешке.

4.Захваљујући Месецу у знаку Девице пишем овако како пишем,фотографишем овако како фотографишем…Доста сам пустао Меркура у Лаву да се меша,расправља,убеђује.Лепо сам му добронамерно припретио прстићем,и тако сада смо мирни и ја и он.

5.Јесте Астрологија ми је Љубав велика.Нико ми није толико помогао да нађем одговоре,као Она.Нико ми није осветлио пут као Она.Поред тога читам заиста пуно:како Павић каже:књигу треба читати најмање два пута.Први пут када си млађи од главног јунака,а други пут када си старији.Зато се враћам неким књигама,пре него узмем непрочитану већ у руке.

6.Кажу да не дозвољавам Људима да ме воле,тако кажу.Скоро ми је једна Бивша драга послала фотографије мале цурице,лежи на њеним грудима,мало дрема,мало ручка…има ли лепше слике на свету питам ја вас.Значи да они који кажу да не умем,или ме не познају,или…или… су у заблуди.

7.Имам пар неиспуњених жеља.Да видим три града.Жао ми је што неке људе нисам упознао,познавао…али једна жеља да направимо барем једно вече оркестар уличних свирача вероватно ће бити испуњена.Жао ми је што са једним плавим очима нисам гледао ни један залазак Сунца.

Оволико вам је довољно сасвим,поздрав.

Није болело 🙂

8 мишљења на “The Versatile Blogger Award

Оставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.